Oud nieuws - Sv.Woltersum, De gezelligste club van het noorden.

Maecenas vitae congue augue,
nec volutpat risus.
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Algemeen
Ronald Bouwman terug bij "oude liefde"

Onlangs werd Ronald Bouwman benaderd door onze vereniging, de club die nog diep in z’n hart zit... hij kon dit aanbod dan ook niet laten schieten.
Ronald wordt vanaf het seizoen 2019 - 2020 de nieuwe hoofdtrainer van "de Gezelligste Club van Het Noorden"
Bestrating rondom de nieuwe kantine aangelegd door vrijwilligers van SVW
Nieuwe Tassen voor Jo-12 aangeboden door Wieringa houtbewerking te Woltersum
Bert Jan de Geus, van de Geus auto's in Ten Boer
Heeft 12 nieuwe trainingsballen aangeboden.Nieuw wedstrijd aankondigbord geplaatst op een prachtige zicht locatie aan de Bouwerschapweg.  
Dit bord is mogelijk gemaakt door twee sponsoren: Restaurant PAND81 Ten Boer en SLAGTER woon & slaapcomfort Ten Boer, waarvoor hartelijk dank!
 
Klik op de foto's voor een vergroting..
Het 2e elftal is in nieuwe tenue's gestoken door sponsor Loonbedrijf v.d. Laan uit Overschild.
Ook zijn er nieuwe tassen aangeboden door Erenpack uit Groningen.


Hemmo Kuipers tekent contract als hoofdtrainer voor het seizoen 2018-2019…
Hemmo Kuipers zal volgend seizoen aangetreden als trainer/coach. Kuipers heeft als speler bij menig vereniging gespeeld zoals CVSB, vv Scheemda, Noordster, MOVV, WEO, Nieuweschans, SC Scheemda en THOS. Hij is momenteel actief bij vv Meedhuizen.

Als hoofdtrainer timmert de 47-jarige inwoner uit Scheemda inmiddels zeventien seizoenen aan de weg. Gedurende die periode heeft Kuipers vier kampioenschappen en zes periodetitels weten te bemachtigen. Hij heeft een sterke voorkeur voor voetbalverenigingen uit de wat kleinere gemeenschappen. Het ons kent ons-gehalte is voor hem een pré.

In de zoektocht naar een nieuwe trainer kwam het bestuur van Woltersum zoals gezegd bij Hemmo Kuipers terecht. De man die naast Woltersum ook de eindverantwoordelijkheid heeft bij Oldambtster Boys en daar alle voetbal-technische zaken in zijn portefeuille heeft, was blij verrast na de benadering en de sportieve plannen van Woltersum.

 
03.10.2016   Afgelopen weekend was er een journalist van de Ommelander Courant aanwezig bij de wedstrijd Kloosterburen 1 - Woltersum 1, deze had wat nare uitspraken over onze keeper Cem Akgul waarop onze Voorzitter een ingezonden brief heeft gestuurd naar deze krant.  
Zoals het nu lijkt wordt deze in de eerstvolgende krant geplaatst.    


Hierbij de brief....
Via via kreeg ik het sportverslag uit jullie krant van de amateurwedstrijd Kloosterburen-Woltersum toegestuurd.
Ik heb met grote verbazing het artikel gelezen.
Waarom met grote verbazing zou je zeggen: ik vraag mij af of de focus nog wel ligt op het voetbal als je schrijft dat " de keeper nog geen kroket uit een muur kan trekken".
Het was m.i. beter geweest om zich op het onderwerp sport te richten en zich bezighouden met het schrijven van sportartikelen/verslagen in de krant.
Het is alom bekend dat je als journalist het recht hebt om je mening te uiten, maar waarom mensen, die de amateur voetbal sport  met veel plezier doen , zo nodeloos kwetsen. Het valt toch niet te ontkennen, dat de toonzetting overdreven is evenals de bewoording. Of is hier sprake van sarcasme richting de doelman van Woltersum????
Ik hoop, dat we in de toekomst met z'n allen het (amateur) voetbal met respect zullen benaderen en de focus op het voetbal kunnen laten liggen. Voetbal is tenslotte een fantastische sport waar o.a. vele Woltersummers van houden. Met z'n allen dragen we de verantwoordelijkheid om te zorgen dat dit zo blijft. Zoals de KNVB zelf aangeeft in hun visie: De liefde voor de bal staat voorop. Iedereen moet op een veilige en plezierige manier van de sport kunnen genieten.

Louwina Misker, voorzitter SVW
Chris Voornhout met ingang van het seizoen 2016-2017 nieuwe trainer van Sv.Woltersum!

De 54-jarige trainer woonachtig in Zuidbroek tekent in Woltersum een contract voor een seizoen met een optie voor meerdere seizoenen. De in Groningen geboren Voornhout zal in juli/augustus voor het eerst op het veld staan in Woltersum. Dan begint de voorbereiding op het seizoen 2016-2017.

Zondag 8 mei werd er afscheid genomen van Hoofdtrainer Wieger Kooistra.
uit handen van aanvoeder Martijn Buls werd hem namens de spelers een bal met alle handtekeningen en een boek van Johan Cruijff aangeboden.
We wensen Wieger veel succes bij zijn volgende club.

"De Gezelligste Club Van Het Noorden"
Kantine: 050 302 36 57
Alg:       050 302 15 43
Sv.Woltersum
Dobbestraat 17
9795 PE Woltersum
info@svwoltersum.com
info@svwoltersum.com
"De Gezelligste Club Van Het Noorden"
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu